LAJM I VITIT: Biden nuk e refuzon Erdoganin, këta dy po e bëjnë këtë gjë madhështore për Kosovën!

LAJM I VITIT: Biden nuk e refuzon Erdoganin, këta dy po e bëjnë këtë gjë madhështore për Kosovën!

Biden nuk do të refuzojë ofertën e Erdoganit që së bashku të lobojnë që sa më shumë shtete të pranojnë Kosovën ka thënë akademiku i pavarur gjermane Franc – Lotar Altman duke shtuar se mbetet të shihet sa mundet të kontribuojë Erdogan në këtë çështje shkruan “Danas”.

Altman kështu ka komentuar për “Danas” deklaratën e presidentit turk Erdogan se do përpiqet që sa më shumë shtete
në botë të pranojnë Kosovën si dhe gjatë seancës së Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së do të i propozojë presidentit të ShBA-ve Biden që të punojnë së bashku rreth kësaj çështje.