Presidentja e Kosovës e “dridhë” Serbinë: Poston foto me ushtarët amerikanë që po e mbrojnë Kosovën!

Presidentja e Kosovës e “dridhë” Serbinë: Poston foto me ushtarët amerikanë që po e mbrojnë Kosovën!

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, gjatë ditës së djeshme ka vizituar Kampin Bondsteel, për drekë të përbashkët me
ushtarët amerikanë dhe të shteteve të tjera që shërbejnë në Kosovë, për të festuar Krishtlindjet.

Nga aty, presidentja Osmani ka uruar ushtarët amerikan për Krishtlindjet.