SHBA me front të ri Iufte, Irani paraIajmëron: Mos na kërcënoni, u zhdukim!

SHBA me front të ri Iufte, Irani paraIajmëron: Mos na kërcënoni, u zhdukim!

Gjeneralmajor Gholam Ali Rashid, komandanti i shtabit të Korpusit të Gardës Revolucionare Islamike (IRGC) në Khatam al-Anbia, u
tha gazetarëve se stërvitjet e fundit dhe ato të ardhshme të këtij grupi,
duhet të shërbejnë si paralajmërim për të gjithë ata që mendojnë të suImojnë Iranin.

“Ne duam që a rmiku të mos testojë vullnetin dhe fuqinë tonë sepse nuk do të jetë në gjendje të përballojë kostot e një k0nfrontimi masiv dhe të gjithanshëm,” u shpreh komandanti. “A rmiku, bën mirë ta besojë fuqinë e Republikës Islamike të Iranit”, shtoi ai.