Ushtria amerikane: Kjo është anija Iuftarake që do t’i tmerrojë armiqtë tanë!

Ushtria amerikane: Kjo është anija Iuftarake që do t’i tmerrojë armiqtë tanë!

“Çeliku amerikan dhe duart amerikane kanë ndërtuar këtë anije 100,000 ton, për të dërguar mesazhin në botë. Fuqia e Amerikës nuk është e dyta.”

Kjo është aeroplanmbajtësja e brezit të ri, që ka kushtuar në vlerë 13 miliardë dollarë dhe e cila mund të bart a rmë bërthamore.FOTOGRAFITE