Marina amerikane teston Iuftanijen ushtarake: Shihni se si e merr kthesën me shpejtësi të lartë!

Marina amerikane teston Iuftanijen ushtarake: Shihni se si e merr kthesën me shpejtësi të lartë!

Marina e Shteteve të Bashkuara ka shpërndarë një video në rrjetet sociale të transportuesit të ri të avionëve USS Gerald R. Ford duke kryer kthesa me shpejtësi të lartë, gjatë provave të kryera në Oqeanin Atlantik.

Sipas mediave të huaja, anija, e cila është e para e një klase të gjeneratës së re që do të shërbejë për 50 vjet si qendër e mbrojtjes amerikane, u testua midis 25 dhe 30 tetor, para se të kthehej në bazën detare të Norfolk. VIDEO