Njihuni me helikopterin më të ri të ushtrisë amerikane: “Bell 360 Invictus”

Njihuni me helikopterin më të ri të ushtrisë amerikane: “Bell 360 Invictus”

Prodhuesi i famshëm i helikopterëve Bell ka lëshuar një video të re të helikopterit të saj më të ri.

Pamjet e Bell tregojnë se një helikopter i ri jep më shumë shkathtësi dhe shpejtësi të përparuar së bashku me aftësinë për të përpunuar me shpejtësi informacionin e fushës së b etejës për të fituar Iuftën.

360 Invictus i Bell do të jetë në gjendje të përmbushë kërkesën e shpejtësisë së lundrimit me 180kt (333km/orë) të ushtrisë amerikane. VIDEO