Putin e merr në telefonatë Bidenin: Sanksionet ndaj Rusisë do të ishin një “gabim kolosal!”

Putin e merr në telefonatë Bidenin: Sanksionet ndaj Rusisë do të ishin një “gabim kolosal!”

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Bide dhe ai i Rusisë, Vladimir Putin kanë zhvilluar një bisedë telefonike për afro një orë rreth situatës me Ukrainën.

Biden, gjatë kësaj telefonate e ka paralajmëruar Putinin se Shtetet e Bashkuara do t’i përgjigjen me vendosmëri çdo
pu5htimi të Ukrainës nga Rusia, ku e paralajmëroi se çdo hap i tillë do të ketë sanksione nga SHBA-të.

Ndërsa, Putin i tha Biden se çdo sanksion ndaj Rusisë nga SHBA-të do të ishte një “gabim kolosal”.