Zbulohet plani sekret i ushtrisë amerikane: “Iranin e shkatërrojmë brenda natës!”

Zbulohet plani sekret i ushtrisë amerikane: “Iranin e shkatërrojmë brenda natës!”

Dokumente që kanë dalë fshehurazi nga një plan i ushtrisë amerikane, tregojnë se për Amerikën,
shteti i Iranit mund të 5hkatërrohet brenda natës me një suIm kolosal.

Sipas planit, suImet do të ishin të ngjashme me ato të vitit 2003 në Irak.
Një masë p redhash Tomahok do të lëshoheshin b reshëri përmbi vend dhe avionët b0mbardues B-52 do të mbushnin territorin me dhjetëra mijëra t0nelata b0mba.