Izraeli blen 3 miliardë dollarë helikopterë amerikanë: Ushtria izraelite bëhet gati për të rrafshuar Iranin!

Izraeli blen 3 miliardë dollarë helikopterë amerikanë: Ushtria izraelite bëhet gati për të rrafshuar Iranin!

Izraeli ka nënshkruar një marrëveshje me Shtetet e Bashkuara të Amerikës për blerjen e 12 helikopterëve CH-53K të prodhuar
nga Lockheed Martin dhe dy avionëve furnizues Boeing KC-46.

Ministria izraelite e mbrojtjes publikoi marrëveshjen e cila kap një cmim total prej rreth 3.1 miliardë dollarësh.