Izraeli nuk ndalet, suImon me raketa shtetin arab!

Izraeli nuk ndalet, suImon me raketa shtetin arab!

A vionet u shtarke te Izraelit kane “fluturuar ne ajer” disa grupe te ushtareve palestineze ne Rripin e Gazes, pasi disa r ak eta ishin h3dhur nga nga ajo pjese deri ne kryeqytetin izraelit, deklaruan mediat dhe ushtria izraelite.

Sot, ushtria izraelite e pranoi se kane s uImuar disa grupe ushtarake palestineze ne territorin e kontrolluar nga Hamasi, kjo qe ishte si kunderpergjigje e r ake tave te Ieshuara 1 dite me pare, e qe rane ne Detin Mesdhe, afer Tel Avivit.