Ushtria amerikane poston video se si mund t’i shkatërrojnë tanket ruse!

Ushtria amerikane poston video se si mund t’i shkatërrojnë tanket ruse!

Bell 360 Invictus, helikopteri më i ri i ushtrisë amerikane, ka lëshuar një video të animuar 1 minutëshe të helikopterit të
tij të ri që zhvillohet për ushtrinë amerikane.

Video tregon se helikopteri i ri Bell 360 Invictus ofron shpejtësi dhe aftësi të jashtëzakonshme për të performuar
në hapësirën e b etejave mjaft të diskutueshme.VIDEO