Kjo është ‘bisha’ që Gjermania po përgatit kundër Rusisë: Tanku i fuqishëm që konkurron atë rus!

Kjo është ‘bisha’ që Gjermania po përgatit kundër Rusisë: Tanku i fuqishëm që konkurron atë rus!

Krijimi i një tanku, i quajtur Leopard 3 do të jetë një detyrë e vështirë që sigurisht do të kërkojë shumë kohë.

Gjermania do të duhet të azhurnojë Leopard 2A7 (+), në mënyrë që t’i kundërpërgjigjet tankut të gjeneratës së ardhshme të Rusisë T-14 Armata.

Deri në vitin 2015 Gjermania dhe Franca po përgatiteshin për të zhvilluar së bashku një tank të ri, Leopard 3, për të zëvendësuar Leopard 2, i cili do të ishte në gjendje të konkurronte me tankun Armata të gjeneratës së ardhshme të Rusisë.LAJMI I PLOTE