Klitschko i bashkohet ushtrisë ukrainase: Ka një mesazh të fuqishëm për Putinin

Klitschko i bashkohet ushtrisë ukrainase: Ka një mesazh të fuqishëm për Putinin

Ish-kampioni botëror i boksit dhe kryetari aktual i Kievit, Vitali Klitschko, iu bashkua ushtrisë ukrainase dhe
u bëri thirrje zyrtarëve të tjerë ta bëjnë të njëjtën gjë.

Përkatësisht, ai filloi stërvitjen me rezervistët ushtarakë ukrainas në mes të tesnioneve në rritje ndërmjet Ukrainës dhe Rusisë, raporton New York Post.DEKLARATA E TIJ E PLOTE