Njihuni me 4 agjentët spiunë femra të Ish-Bashkimit Sovjetik: Vjodhën sekretet atomike të SHBA-së dhe Britanisë

Njihuni me 4 agjentët spiunë femra të Ish-Bashkimit Sovjetik: Vjodhën sekretet atomike të SHBA-së dhe Britanisë

Sot ju prezantojme kater (femra) nga agjentet më të mira të inteligjencës sovjetike.
Ata ndjeknin ish-gjeneralë caristë, rekrutonin nazistë të rangut të lartë dhe vodhën sekretet at0mike të SHBA-së dhe Britanisë.

Emrat e tyre: Nadezhda Plevitskaya, Elena Ferrari, Elizaveta Zarubina dhe Melita Norwood. HISTORIA E TYRE