Njihuni me aɾmën më të tmeɾɾshme në botë: “Ka shpejtësi më të madhe se ɾaketa!”

Njihuni me aɾmën më të tmeɾɾshme në botë: “Ka shpejtësi më të madhe se ɾaketa!”

‘Navy’ a rma e parë me lazer e ushtrisë amerikane, është a rma më e fuqishme në botë e cila e cila është e aftë të suImojë objektet në det, tokë dhe ajër, pa zhurmë.

A rma me lazer, është 50.000 herë më e shpejtë se sa një r akete balistike e llojit të Koresë Veriore. Në fillim ajo dikton një objekt në ajër apo det dhe më pas objekti g0ditet me lazer duke d jegur më temperaturë të lartë dr0nin, r aketën apo avionin. FOTOGRAFITE