Publikohet videoja skandaloze në Serbi: Policët duke festuar me këngë çetnike si në kohën e Millosheviçit!

Publikohet videoja skandaloze në Serbi: Policët duke festuar me këngë çetnike si në kohën e Millosheviçit!

Videoja skandaloze e pjesëtarëve të Drejtorisë së Policisë së Pribojit dëgjohen duke kënduar këngë që u kushtohen çetnikëve serbë që kryen k ir m e në Kroaci dhe Bosnjë e Hercegovinë gjatë presidencës së k i r m i n l e i t të lutfës Sllobodan Millosheviq.

Sipas sandzakpress.rs, videon e ka publikuar në Facebook njëri prej policëve nga Priboj i Serbisë dhe është realizuar në një restorant gjatë festës së Vitit të Ri. VIDEO