Ushtria amerikane po bën gati modelin e ri të avionit Iuftarak F-35: “Nuk do kapet as nga radarët!”

Ushtria amerikane po bën gati modelin e ri të avionit Iuftarak F-35: “Nuk do kapet as nga radarët!”

Shtetet e Bashkuara kanë arritur një marrëveshje me kompaninë Lockheed Martin për zhvillimin dhe
shitjen e variantit të ri që nuk kapet nga radarët që njihet si F-35.

Sipas ministrisë amerikane të Mbrojtjes, kompania do të kryej anën inxhinierike në një afat prej pesë viteve,
dhe do të përfundojë me zhvillimin e variantit të ri të aeroplanit Iuftarak.