Aleksander Vulin: “Nëse Vuçiçi e jep urdhërin, ushtria jonë është e gatshme të hyjë në Kosovë!”

Aleksander Vulin: “Nëse Vuçiçi e jep urdhërin, ushtria jonë është e gatshme të hyjë në Kosovë!”

Ministri i punëve të brendshme të Serbisë, Aleksandar Vulin, siç bën zakonisht edhe këtë herë me 0fendime e këcënime shfaqi
fa5hizmin e tij duke mos hequr dorë nga ‘bota serbe’ e shtoi se janë të gatshëm të ndërhyjnë në Kosovë në rast të edhe një eskalimi në Veri.

Sipas tij e gjithë bota do të turret përsëri t’i bëjë presi0n Serbisë ta pranoj Kosovën, të heqë dorë nga miqësia me Rusinë e Kinën dhe të lejojë revidimin e Marrëveshjen e Dayton.DEKLARATA E TIJ E PLOTE