Amerika jep premtimin: Do të nisim aksionin nëse Rusia pushton Ukrainën!

Amerika jep premtimin: Do të nisim aksionin nëse Rusia pushton Ukrainën!

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden ia ka rikonfirmuar Ukrainës mbështetjen amerikane në kohën e
prezencës së trupave ushtarake ruse afër kufirit me këtë shtet.

Biden i ka thënë presidentit ukrainas, Volodymyr Zelenskiy se Shtetet e Bashkuara dhe vendet aleate
“do të përgjigjen me vendosmëri” nëse Rusia pu5hton ish-republikën sovjetike.