Arbana Osmani në lot: “Jam zgjuar me maIIkime për fëmijët e mi!”

Arbana Osmani në lot: “Jam zgjuar me maIIkime për fëmijët e mi!”

Prej disa muajsh, “Big Brother VIP” është kthyer në një ndër programet më të ndjekura në ekranin shqiptar. Që në fillim, ngjarjet dhe personazhet e tij kanë përfshirë shumë njerëz, që i përjetojnë dramatikisht situatat.

Të shumta kanë qenë rastet kur banorët e shtëpisë, por jo vetëm, prezantuesja e opinionistët marrinn komente negative, disa herë edhe në ekstrem. Ndër të tjera, nuk mungojnë as mesazhet këcrënuese apo maIIkimet nëpër mesazhet private. LAJMI I PLOTE