Biden kërcënon fuqishëm Putinin: Po bëni ndonjë lëvizje në Ukrainë – u shkatërrojmë!

Biden kërcënon fuqishëm Putinin: Po bëni ndonjë lëvizje në Ukrainë – u shkatërrojmë!

Vit i Ri, këcrënim i ri nga presidenti amerikane Joe Biden për homologun e tij rus, Vladimir Putin.

Shefi i Shtëpisë së Bardhë tha edhe një herë se Moska do ta p aguajë shumë shtrenjtë një suIm ndaj Ukrainës, i cili përflitet se mund të ndodhë tani në janar.

“Ia bëmë të qartë presidentit Putin se po bëri ndonjë lëvizje në Ukrainë, ne do të ashpërojmë sanksionet tona, do të rrisim praninë në Europë me aleatët e NATO-s dhe Moska këtë do ta paguajë shtrenjtë”, u shpreh ai.