Izraeli në zi: Rrëzohet një helikopter i ushtrisë izraelite, bëhet copë-copë

Izraeli në zi: Rrëzohet një helikopter i ushtrisë izraelite, bëhet copë-copë

Korporata e Transmetimeve Publike të Izraelit njoftoi se ekipet e shpëtimit kishin shkuar në zonë kur një helikopter u rr ëzua të hënën pasdite pranë bregut të Haifës.

Gazeta “Yediot Aharonot” raportoi se helikopteri u rr ëzua pranë Qendrës për Studime Detare. Raportohet se 3 persona kanë mbetur të pIagosur dhe janë transportuar në spitalin Rambam të të njëjtit qytet.

Nuk janë dhënë informacione për identitetin e ekuipazhit të helikopterit dhe gjendjen e tyre shëndetësore. Në imazhet që kanë qarkulluar në mediat sociale duken njerëz që përdorin fishekë shenjëdhënës për të gjetur ekuipazhin e zhdukur.