Joe Biden i premton mbështetje Zelenskit: “Nuk do ta lëmë vetëm Ukrainën kundër Rusisë!”

Joe Biden i premton mbështetje Zelenskit: “Nuk do ta lëmë vetëm Ukrainën kundër Rusisë!”

Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të reagojë me vendosmëri ndaj një ndërh yrje eventuale të Rusisë dhe përpjekjes për
të pu5htuar Ukrainën, theksoi presidenti Joe Biden në telefonatën e tij me presidentin e Ukrainës Volodymyr Selenskyj.

Gjatë bisedës Biden ritheksoi se SHBA e mbështet “sovranitetin dhe integritetin territorial” të Ukrainës,
bëri të ditur zëdhënësja e Shtëpisë së Bardhë, Jen Psaki.