Putini po luan me zjarrin në Ballkan: Bosnja dhe Kosova urgjentisht duhen të pranohen në NATO!

Putini po luan me zjarrin në Ballkan: Bosnja dhe Kosova urgjentisht duhen të pranohen në NATO!

Mediumi ndërkombëtar Foreign Affairs i ka kushtuar një shkrim ndikimit rus në Ballkanin Perëndimorë dhe ndezjen e “këmbanave për Europën”
në një kohë kur situata në këtë rajon nuk është aspak stabile si shkak i ndikimit destruktiv të presidentit rus, Vladimir Putin.

Shkrimi flet për nevojën që vendet perëndimore të ndërhyjnë pasi që Rusia po përdorë gjithçka që është e mundur, duke filluar nga feja e njerëzve e deri tek korruptimi i politikanëve që të rritë ndikimin në këtë rajon të rëndësishëm gjeopolitik. LAJMI I PLOTE