Armatosja e vazhdueshme e Serbisë: “Ky është skenari që po përgatit!”

Armatosja e vazhdueshme e Serbisë: “Ky është skenari që po përgatit!”

Serbia po forcon aleancën e saj me Rusinë dhe Kinën, dhe së fundmi po armatoset me avionë luftarakë rusë dhe kinezë,
dronë dhe sisteme kundërajrore..

Keshtu raportuan mediat e huaja për dërgesën e fundit të a rmëve nga Rusia, duke vënë në dukje se Serbia shpesh akuzohet për destabilizimin e Bosnjës, Malit të Zi dhe Kosovës.

Sipas Associated Press, shkrimi i së cilës u raportua nga media të tjera në botë, presidenti i Serbisë të hënën vlerësoi dërgesën e fundit të a rmëve nga Rusia, pavarësisht f rikës në Ballkan se forcimi i ushtrisë së vendit fqinjë mund të çojë në tesnione të reja.LAJMI I PLOTE