Kim Jong dridhë botën: Lëshon raketën balistike në detin e Japonisë!

Kim Jong dridhë botën: Lëshon raketën balistike në detin e Japonisë!

Koreja Veriore ka lëshuar një r aketë balistike në det, tha ushtria e Koresë së Jugut dhe ajo e Japonisë.

Ministria e Mbrojtjes në Japoni tha se Koreja Veriore ka lëshuar një r aketë të paidentifikuar që mendohet se është
balistike por nuk dha më shumë hollësi.

Shefi i shtabit në Korenë e jugut tha ndërkohë se koreanoveriorët kanë lëshuar një p redhë drejt ujërave perëndimorë.