Ministri serb jep deklaratën e frikshme: “Prisnim urdhrin e Vuçiçit për të hyrë në Veri të Kosovës!”

Ministri serb jep deklaratën e frikshme: “Prisnim urdhrin e Vuçiçit për të hyrë në Veri të Kosovës!”

Ballkani vijon të jetë një çështje e nxehtë, e cila do të vijojë të trazojë ujrat edhe përgjatë vitit 2022.

Ministri i brendshëm i Serbisë, Aleksandër Vulin, ka deklaruar se do të vijojë presioni ndaj Serbisë për të njohur Kosovën,
për të hequr dorë nga aleanca dhe miqësia me Kinën dhe Rusinë dhe për të lejojua rishikimin e Marrëveshjes së Dejtonit. DEKLARATA E TIJ E PLOTE