Ushtria serbe nuk i ndalë provokimet: Stërvitet afër kufirit me Kosovën!

Ushtria serbe nuk i ndalë provokimet: Stërvitet afër kufirit me Kosovën!

Pjesëtarët e ushtrisë së Serbisë, gjatë ditëve të festës së Vitit të Ri dhe Krishtlindjes ortodokse,
janë duke zhvilluar një stërvitje ushtarake pranë brezit kufitar me Kosovën.

Stërvitja siç thuhet në komunikatën të Ministrisë serbe të Mbrojtjes, “po mbahet me qëllim të ruajtjes dhe përmirësimit të gatishmërisë Iuftarake për kryerjen e detyrave të përkushtuara”.