Vɾiten dy ushtaɾë të Izɾaelit dhe një pIagoset: HeIikopteɾi ushtaɾak bëhet copë-copë

Vɾiten dy ushtaɾë të Izɾaelit dhe një pIagoset: HeIikopteɾi ushtaɾak bëhet copë-copë

Dy pilotë të helikopterëve ushtarakë izraelitë u wranë dhe një tjetër anëtar i ekuipazhit u pIagos në një përp lasje mbi Mesdhe,
tha ushtria të martën, duke premtuar një hetim mbi ngjarjen.

Helikopteri detar i Forcave Ajrore izraelite “Atalef” u rr ëzua të hënën në Mesdhe në brigjet e qytetit verior të Haifës gjatë një fluturimi stërvitor, tha ushtria në një deklaratë.