Dodik ‘e shanë’ Amerikën dhe presidentin Biden: “Pritni se do e paguani!”

Dodik ‘e shanë’ Amerikën dhe presidentin Biden: “Pritni se do e paguani!”

Anëtari serb i Presidencës së Bosnjë-Hercegovinës, Milorad Dodik, ka f yer SHBA-në dhe presidentin e saj, Joe Biden, duke e quajtur të k0rruptuar.

Kjo shfryrje e mIIefit të Dodikut, vjen pasi ndaj tij dhe disa zyrtarëve të tjerë të këtij vendi u vunë sanksione nga SHBA-ja.
Ai i quajti gënjeshtar amerikanët dhe tha se “do të kundërpërgjigjet”.