Lindja e Mesme në Iuftë të ashpër: Shtetet arabe nuk po gjejnë qetësi!

Lindja e Mesme në Iuftë të ashpër: Shtetet arabe nuk po gjejnë qetësi!

Në imazhe shihen forca pro-qeveritare jemenite të udhëhequra nga Arabia Saudite dhe Emiratet e Bashkuara, që
qëIIojnë ndaj r ebelëve Huthi në rajonin Shabua.

K0nfliktii rëndë ci vil në Jemen ku janë përfshirë disa fuqi rajonale, vijon prej tetë vjetësh dhe ka krijuar krizën më të rëndë humanitare në botë, sipas OKB.

Rreth 200 Iuftëtarë janë wrarë kësaj jave në Iuftimet pranë qytetit strategjik Marib, njoftonin sot burimet mjekësore dhe ushtarake.VIDEO