Ushtria e Tajvanit ‘filmon’ Iuftën me Kinën: “Kështu po bëhemi gati!

Ushtria e Tajvanit ‘filmon’ Iuftën me Kinën: “Kështu po bëhemi gati!

Trupat tajvaneze me mjetet e binduara u dislokuan të enjten për një betejë të simuluar urbane në stërvitjen më të fundit që ka si qëllim të përgatisë forcat kundër kinës, që prej kohësh këcRënon se do ta kthejë ishullin nën kontrollin e saj.

Tajvani demokratik është nën këcRënim konstant të një pushtimi nga Kina autoritare, e cila pretendon se ishulli i vetëqeverisur është pjesë e territorit të saj dhe do të rimerret një ditë, qoftë edhe me Iuftë.VIDEO