Vuçiç i tregon ‘muskujt’ Amerikës: “Nuk do t’i zbatojmë sanksionet e juaja ndaj Dodikut!”

Vuçiç i tregon ‘muskujt’ Amerikës: “Nuk do t’i zbatojmë sanksionet e juaja ndaj Dodikut!”

Presidenti serb, Aleksander Vuçiq, ka thënë se Serbia nuk pajtohet dhe nuk do t’i zbatojë sanksionet amerikane
ndaj përfaqësuesve të serbëve në Bosnje e Hercegovinë.

Duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve në presidencën e Serbisë më 6 janar, Vuçiq tha se këto janë gjëra të ndërlikuara që “nuk janë për reagim urgjent dhe të shpejtë, e sidomos jo për nxitim”.