Këtë javë, 200 ushtarë amerikanë po vijnë në Kosovë: Po dridhet Serbia!

Këtë javë, 200 ushtarë amerikanë po vijnë në Kosovë: Po dridhet Serbia!

Garda Kombëtare e Kentuckyt po dërgon rreth 200 ushtarë në Kosovë për të ofruar më shumë siguri për të gjithë rajonin. Këtë javë do të vendoset Batalioni i Parë, Këmbësoria 149.

Mbikëqyrësi tha se njësitë nga Barbourville, Middlesboro dhe Ravenna do të përbëjnë “Task Force Mountain Warrior”, për të ofruar 0peracione sigurie në të gjithë rajonin. LAJMI I PLOTE