Ky është polici hero i Kosovës: Shpëtoi nga wetëvrasja një person që kishte bërë gati edhe ‘amanetin’

Ky është polici hero i Kosovës: Shpëtoi nga wetëvrasja një person që kishte bërë gati edhe ‘amanetin’

Një polic ka shpëtuar nga wetëvrasja një person në Gërmi. Rasti njoftohet të ketë ndodhur dje pasdite. Polici që ka bërë gjestin heroik, është Amir Hoxha nga Prishtina.

Polici, ka shpëtuar personin, emër i njohur për redaksinë e Indeksonline, i cili në ato momente ka qenë i dehur dhe buzë një grëmine, duke tentuar të kryejë aktin. LAJMI I PLOTE