Irani tregon “bishat” që frikësojnë SHBA dhe Izraelin: “Ja raketat tona që e dridhin botën!”

Irani tregon “bishat” që frikësojnë SHBA dhe Izraelin: “Ja raketat tona që e dridhin botën!”

Një zëdhënë si rojave revolucionare iraniane, tha se r aketat e reja baIistike, të prezantuara nga Irani,
kanë bërë që izraeli të heqë dorë nga këcrënimet për suIm mbi Republikën lslamike.

Ai tha se stërvitjet ushtarake të javës së shkuar në vend, i kishin dërguar një mesazh të qartë lzraelit dhe e kishin detyruar atë të hiqte dorë nga kërcënimet.