Profesori amerikan jep alarmin: “Kosova objektiv i Putinit, duhet të mbahen sytë hapur ndaj spiunëve rus!”

Profesori amerikan jep alarmin: “Kosova objektiv i Putinit, duhet të mbahen sytë hapur ndaj spiunëve rus!”

Profesori amerikan, Alon Ben-Meir, njëherësh edhe njohës i çështjeve të politikave në Ballkanin Perëndimor,
ka thënë se Kosova dhe veçanërisht Ballkani Perëndimor në përgjithësi është target i presidentit rus, Vladimir Putin.

Ben-Meir, me anë të një postimi në llogarinë e tij zyrtare në ‘Twitter’, ka përshëndetur vendimin e Ministrisë së Punëve të Jashtme
dhe Diasporës për shpalljen non-grata të një zyrtari rus të UNMIK-ut në Kosovë. DEKLARATA E TIJ E PLOTE