Publikohet momenti i përplasjes së nëndetëses ruse me Iuftanijen britanike: “Çfarë dreqin godita!?”

Publikohet momenti i përplasjes së nëndetëses ruse me Iuftanijen britanike: “Çfarë dreqin godita!?”

Nëndetësja gjuetare ruse është përplasur me Luftanijen e Marinës Mbretërore të Britanisë HMS Northumberland afër Skocisë. Luftanija ishte dërguar të ndiqte nëndetësen ruse rreth 200 milje larg bregut britanik.

Sipas zëdhënësit të ministrisë së mbrojtjes së Britanisë incidenti ka ndodhur në fund të vitit 2020 dhe besohet se ky është
incidenti i përplasjes mes anijeve britanike dhe ruse që nga Lutfa e Ftohtë. VIDEO