SHBA e suImon Rusinë: “Përse i dërguat 2500 ushtarë në Kazakistan?!”

SHBA e suImon Rusinë: “Përse i dërguat 2500 ushtarë në Kazakistan?!”

Sekretari amerikan i shtetit, Antony Blinken ka vënë në pikëpyetje vendimin e Kazakistanit për të kërkuar ndihmën e ushtrisë ruse
në vazhdën e trazirave që kanë përfshirë vendin.

Dhjetëra vet llogaritet të kenë humbur jetën gjatë pr0testave të këtyre ditëve, por ende nuk ka një shifër të përditësuar për wiktimat, të cilat përfshijnë dhe forca të rendit.DEKLARATA E TIJ E PLOTE