LAJMI FUNDIT: Rusia i tregon kushtet për ‘pajtim’ me Amerikën!

LAJMI FUNDIT: Rusia i tregon kushtet për ‘pajtim’ me Amerikën!

Bisedimet mes diplomatëve amerikanë dhe atyre rusë do të fillojnë të hënën në Gjenevë, njofton korrespondentja e Zërit të Amerikës,
Patsy Widakuswara, pas një ngërçi disa javor në lidhje me vendosjen e forcave ruse pranë kufirit me Ukrainën.

Moska ka paraqitur kërkesa të shumta, ndër to edhe reduktimin e pranisë së NATO-s në Evropën Lindore dhe mos-anëtarësimin e Ukrainës,
kërkesa këto të papranueshme për Shtetet e Bashkuara dhe Evropën. LAJMI I PLOTE