Profesori amerikan: Turqia po pengon Kosovën të antarësohet në BE – këtë gjë po bën Erdogan!

Profesori amerikan: Turqia po pengon Kosovën të antarësohet në BE – këtë gjë po bën Erdogan!

Profesori amerikan dhe eksperti për Ballkanin, Alon Ben Meir është shprehur se ndikimi i Turqisë në Kosovë mund të bëhet
pengesë për anëtarësimin e Kosovës në Bashkimin Europian.

Ben-Meir i ka bërë këto deklarata në profilin e tij në Facebook teksa thotë se Erdogani pavarësisht problemeve të tij ekonomike,
ai po e ndjekë situatën në Ballkan, sidomos në Bosnje e Kosovë.DEKLARATA E TIJ E PLOTE