Publikohen pamjet: Shikoni si policia e Serbisë i maItreton mërgimtarët kosovarë!

Publikohen pamjet: Shikoni si policia e Serbisë i maItreton mërgimtarët kosovarë!

Kolona të gjata po krijohen në pikën kufitare ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, konkretisht në Merdare. Policia serbe, politika e Beogradit zyrtar, po vazhdon lojën e ulët me mërgimtarët kosovarë.

Me orë të tëra, qëllimisht, bëhen vonesa nga pala serbe. Mërgimtarët kanë dërguar edhe pamje. Aty shihen policia serbe teksa t0rt0rojnë psiqikisht kosovarët. VIDEO