Shembet perandoria e Vuçiçit: Po vijnë sanksionet kundër familjes dhe bashkëpunëtorve të tij!

Shembet perandoria e Vuçiçit: Po vijnë sanksionet kundër familjes dhe bashkëpunëtorve të tij!

Mediat serbe kanë filluar të raportojnë për një shembje të pashmangshme të perandorisë biznesore dhe tjetër që
ka krijuar Aleksandër Vuçiç në Serbi.

Ato raportojnë që e pashmnagshme është që sanskionet amerikane do të prekin pos bashkëpunëtorëve të tij, madje edhe familjarët, perfshirë edhe vet vëllaun e tij.

Ka kaluar pikërisht një muaj që kur Zyra e Departamentit Amerikan të Thesarit për Kontrollin e Pasurive të huaja kishte
futur në listen e zezë Veselinovicin e Radojcicin.LAJMI I PLOTE