Rikthehet Lufta e Ftohtë: Rusia ia tregon forcën NATO-s në Kazakistan!

Rikthehet Lufta e Ftohtë: Rusia ia tregon forcën NATO-s në Kazakistan!

Pr0testat e hdunshme në Kazakistan kanë sjellë disa nga përplasjet më të 3gra mes ushtrisë dhe pro0testuesve, duke bërë mbi 160 të wdekur dhe mijëra të a rrestuar.

Rreth 5 800 njerëz janë a rrestuar për tu marrë në pyetje u shprehë burime nga presidenca, ndërsa shuam të tjerë janë cilësuar
si me nacionalitet të huaj, pa theksuar informacione të tjera.LAJMI I PLOTE