Serbët këndojnë këngë nacionaliste nëpër rrugë: “Do ta pushtojmë Prizrenin, Dubrovnikun…”

Serbët këndojnë këngë nacionaliste nëpër rrugë: “Do ta pushtojmë Prizrenin, Dubrovnikun…”

Serbët kanë dalur në demonstrime nëpër rrugët e Republikës Serbe në Bosnje e Hercegovinë me këngë ultra-nacionaliste dhe
me fishekzjarrë të ndezur.

Nacionalistët etnikë serbë u panë duke kënduar së bashku me një këngë popullore serbe. Kënga u bën thirrje serbëve të pushtojnë Prizrenin Dubrovnikun, Cetinjen, Nevesinjen.VIDEO