Shteti i largët hap thesin: “Do t’i blejë 120 tanke amerikane, marrëveshje 3.5 miliardë dollarëshe!”

Shteti i largët hap thesin: “Do t’i blejë 120 tanke amerikane, marrëveshje 3.5 miliardë dollarëshe!”

Australia ka pranuar një marrëveshje 3.5 miliardë dollarëshe me SHBA për blerjen e më shumë se 120 tankeve dhe mjeteve
të tjera të blinduara për të rritur arsenalin e saj.

Ministri australian i mbrojtjes, Peter Dutton, e konfirmoi marrëveshjen e re të hënën,
pasi SHBA e miratoi më herët atë, vitin e kaluar.