Ushtria e Kosovës: Pas tërmetëve, jemi të gatshëm të ndihmojmë Greqinë, Shqipërinë dhe Maqedoninë!

Ushtria e Kosovës: Pas tërmetëve, jemi të gatshëm të ndihmojmë Greqinë, Shqipërinë dhe Maqedoninë!

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj pas tërmetit në Greqi, ka shprehur gatishmërinë e plotë për mbështetje të autoriteteve të Greqisë,
Shqipërisë dhe Maqedonisë, me kapacitetet specialistike të FSK-së për reagim, menaxhim dhe sanim të pasojave.

“Ministria e Mbrojtjes, mbrëmë kemi ndarë shqetësimin me ju me rastin e tërmetit me magnitudë 5.5 që ndodhi në veriperëndim të Florinës, në Greqi, ku në mesin e 7 vendeve të prekura të rajonit ishte edhe vendi ynë. Edhe pse ende…LAJMI I PLOTE