Izraeli prodhon “përbindëshin” e dronëve pa pilot: “Tani ne jemi mbretërit e qiellit!”

Izraeli prodhon “përbindëshin” e dronëve pa pilot: “Tani ne jemi mbretërit e qiellit!”

Prodhuesi izraelit i a rmëve të vogla Smart Shooter ka zbuluar një dron të a rmatosur të aftë për të rr ëzuar
objekte statike dhe fluturuese, përfshirë dronët e tjerë.

SMASH Dragon përmban përvetësimin e objektivit dhe gjurmimin e algoritmit, ndërsa “koncepti i tij unik i stabilizimit”
mundëson g0ditje të sakta gjatë fluturimit.LAJMI I PLOTE