Jepet alarmi në rajon: “Nëse bie Bosnja, do të bie edhe ky shtet fqinjë!”

Jepet alarmi në rajon: “Nëse bie Bosnja, do të bie edhe ky shtet fqinjë!”

Në Podgoricë u mbajtën protesta të iniciuara nga diaspora me qëllim të ruajtjes dhe forcimit të Bosnjës në këto
kohë kur si pasojë e faktorit serbe, ky vend rrezikon ndarjen.

Tubimi u mbajt para Delegacionit të Bashkimit Evropian, ku mbresëlënës ishte veçanërisht fjalimi i shkrimtarit Andrej Nikolaidis.
Nikoaidis e filloi fjalimin e tij duke thënë se dy dekada e gjysmë pas përfundimit të Iuftës në Bosnje, vendi është përsëri në rrezik të afërt të Iuftës. LAJMI I PLOTE