Kriminelët serbë të veriut nuk ishin vetëm: Ja kush i ndihmoi ata!

Kriminelët serbë të veriut nuk ishin vetëm: Ja kush i ndihmoi ata!

Para disa ditësh, Policia e Kosovës në bashkëpunim me Doganën organizoi aksionin e zbulimit dhe konfiskimit të
pajisjeve për prodhim të kriptovalutave.

Në këtë aksion në afërsi të fshatit Trebice të komunës së Leposaviqit u konfiskuan 272 nga këto lloj pajisjesh dhe është arrestuar një person. Së fundmi, aksione të këtilla në veri të vendit, nga ana e qeverisë Kurti kanë filluar të jenë më të shpeshta. LAJMI I PLOTE